Nefes kesen seçimin galibi Davut Çetin

Nefes kesen seçimin galibi Davut Çetin

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), yönetim kurulu seçiminde Davut Çetin 59, Ali Bahar 58 oy aldı.

A+A-

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), yönetim kurulu seçiminde Davut Çetin 59, Ali Bahar 58 oy aldı. ATSO'da önümüzdeki 4 yıllık dönemin başkanı nefes nefese geçen seçim sonucunda 1 oy farkla Davut Çetin oldu. Yönetim kurulu seçiminde 58 oy alan kırmızı listeden 4, mavi listeden 6 kişi arasında kura çekildi. Mavi listeden 3 kişi Çetin'in yönetimine girdi.

Antalya'nın en büyük sivil toplum örgütü ATSO'da 1 Ekim Cumartesi günü Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nca gerçekleştirilen seçimlerinde, önümüzdeki dört yıl görev alacak 49 meslek komitesindeki 283 meslek komite üyesi ve 117 meclis üyesinin ardından, bugün yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi yapıldı. 1 Ekim Cumartesi günü seçilen 117 meclis üyesinin yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirleyeceği seçim 10.00'da başladı ve 11.58'de 117 üyenin de tamamının oy kullanma işlemi tamamlandı. ATSO Hizmet Binası'nda adaylar Davut Çetin ve Ali Bahar'ın birbirlerine başarı dileğinde bulunduğu ve birlikte fotoğraf da çektirdiği seçimde, saat 12.00 itabariyle sandıklar açıldı.

NEFESLER TUTULDU

Kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin, mavi listeyle yarışan Ali Bahar'ın gözlemcileri de sandıklardaki oyların sayımını izledi. Sayım sonucunda kırmızı listeyle giren Davut Çetin'e 59, mavi listeyle giren Ali Bahar'a ise 58 oy çıktı. Nefeslerin tutulduğu seçim sonucunda 1 oy farkla ATSO'da başkan yeniden Davut Çetin oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından salondakiler "Davut Başkan" tezahüratıyla sevinç gösterisi yaptı.

TOBB DELEGELERİ

ATSO Başkanı Çetin, kafa kafaya bir seçim yaşandığını belirterek, "Ben iki tarafı da tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı için sonuçlar 59-58 olurken, TOBB Delegeleri'nde kırmızı listeye 61, mavi listeye 56 oy çıktı. Disiplin Kurulu seçiminde de kırmızı ve mavi listeler aynı sayıda oy aldı.

10 İSİM ARASINDA KURA

Yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu listelerde çizik yaşandı ve bu da yönetim kuruluna yansıdı. Davut Çetin'in 10 kişilik yönetim kuruluna seçilen isimlerden Osman Çoban ve Selçuk Salih Yılmaz 60'şar oyla, Süleyman Özer, Kenan Çelik, Atila Uğur ve Mücahit Turgut 59'ar oyla yönetime girdi. Çetin'in listesinde 58 oy alan Mustafa Atılgan, Ayhan Yıldırım, Hasan Tunç ve İbrahim Ethem Culfa ile karşı listeden 58 oy alan Mehmet Dikmen, Murat Totoş, Fatih Kabadayı, Hüseyin Sarı, Yusuf Hacısüleyman ve Mustafa Yayla olmak üzere toplam 10 kişi arasında kura çekimi yapıldı. Kura sonucunda Hüseyin Sarı, Ayhan Yıldırım, Mehmet Dikmen ve Yusuf Hacısüleyman çıktı. Mavi listeden 3 kişi kura çekimi sonucunda yönetim kuruluna girmiş oldu.

YÖNETİM KURULU

Davut Çetin'in 10 kişilik yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu:

Osman Çoban, Selçuk Salih Yılmaz, Süleyman Özer, Kenan Çelik, Atila Uğur, Mücahit Turgut, Ayhan Yıldırım, Hüseyin Sarı, Mehmet Dikmen ve Yusuf Hacısüleyman.

DİSİPLİN KURULU

ATSO'nun yeni dönem 6 kişilik Disiplin Kurulu şu isimlerden oluştu:

Sedat Gümüş, Uğur Akpınar, Varol Varlı, Emrah Uysal, Veysel Barut, Mustafa Bıtırak.

TOBB DELEGELERİ

ATSO'nun yeni dönemdeki 23 kişilik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Delegeleri şöyle:

 

ATSO'da nefes nefese seçimin galibi Davut Çetin (2) /YENİDEN

DHA

Bu haber toplam 2800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.