Genç ASKON Antalya’da Ersöz dönemi

Genç ASKON Antalya’da Ersöz dönemi

Genç ASKON Antalya’da başkanlık görevini devralan Mustafa Ersöz, geleceğe dair hedeflerini anlattı. Ersöz, “Genç ASKON’un Türkiye genelindeki diğer şubeleriyle işbirliği içinde çalışarak, ticaret ağını genişletme ve iş dünyasındaki yeniliklere ayak uydurm

A+A-

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON)  gençlik yapılanması olan Genç ASKON, 2-4 Haziran tarihlerinde Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, ‘Milli Yüzyılın Genç Vizyonu’ temasıyla ‘Ticaret 2053’ konulu çalıştay düzenledi.  Çalıştay kapsamında ticaret toplantıları, B2B görüşmeler, kurum içi eğitimler, devlet teşvik bilgilendirmeleri, ihracata giriş eğitimleri, kurumsal basın ve medya yönetimi eğitimleri ile sosyal etkinlikler gerçekleştirildi. Genç ASKON Genel Başkanı Abdullah Uçan, Türkiye olarak dünya üzerinde her alanda öncü olmayı hedeflediklerini belirtti.

MAZBATAYI GENEL BAŞKAN VERDİ

Çalıştay’da Genç ASKON Antalya başkanlığına atanan Mustafa Ersöz’e mazbatası Genel Başkan Abdullah Uçan tarafından takdim edildi. Görevi devralan Ersöz, “Genel Başkanımız Sn. Abdullah Uçan’ın tensipleriyle Genç ASKON Antalya Şube Başkanlığına layık görülmenin onur ve mutluluğunu yaşamaktayım. Doğma büyüme Antalyalı olarak GENÇ ASKON’un yüksek ticaret hacmi ve başarılarıyla bilinen en başarılı şubelerinden biri olan Antalya şubesinin, yerli ve milli başkanı olmanın da gururunu yaşamaktayım.  Göreve geldiğimiz ilk gün hızlı bir şekilde yönetim kurulumuzu kurarak göreve başladık. Üye sayımız, üyeler arası ticaret, STK ziyaretleri gibi birçok planlar yaptık” dedi.

TİCARET AĞINI GENİŞLETECEĞİZ

‘Ticaret 2053’ çalıştayına Antalya’yı temsilen 12 kişi olarak katılım sağladıklarını belirten Genç ASKON Şube Başkanı Ersöz, “Eğer yönetim kurulunuz sağlam ve güçlü şekilde arkanızda duruyor ise o zaman çok daha güzel işlere imza atıyorsunuz. Antalya şubesi olarak Genç ASKON’un Türkiye genelindeki diğer şubeleriyle işbirliği içinde çalışarak, ticaret ağını genişletme ve iş dünyasındaki yeniliklere ayak uydurma konusunda kararlıyız”  diye konuştu. Mustafa Ersöz'ün liderliğindeki Genç ASKON Antalya şubesi, genç iş adamlarının kariyerlerini ilerletmek ve Türkiye'nin ticari potansiyelini daha da artırmak için önemli bir rol oynamayı hedefliyor.

 

GENÇ ASKON ANTALYA HAKKINDA

 

GENÇ ASKON Türkiye çapında etkinlikleriyle tanınmaktadır. İthalat ve ihracat faaliyetleriyle dikkat çeken kuruluş, ekonomik büyümesi ve genç girişimcilerin katkılarıyla önemli bir ticaret hacmine sahiptir. Mustafa Ersöz'ün başkanlığındaki GENÇ ASKON Antalya şubesi, genç iş insanlarının işbirliğini teşvik etmek, yeni iş fırsatları yaratmak ve üyelerin profesyonel gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Yerel ve ulusal düzeyde iş bağlantılarını güçlendirerek hem üyelerine, hem de ülkemize katma değer sağlamaktadır.

 

 

 

Bu haber toplam 2577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.