DÖSİAD Gencer’le devam

DÖSİAD Gencer’le devam

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Kurulunda mevcut başkan Gültekin Gencer, güven tazeledi.

A+A-
Üyelere seslenen Gencer, yeni dönemde DÖSİAD’ın sosyal tesisi başta olmak üzere birçok konuda çalışma yapacaklarını söyledi. Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Olağan Genel Kurulu Antalya OSB içindeki bir otelde yapıldı. Genel kurulda, yeni yönetim organları seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Gültekin Gencer, güven tazeledi. Genel Kurul’da üyelere seslenen DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, DÖSİAD’ın 14 yıldır ilçenin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağladığını söyledi.
 
TÜRK EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ
 
Yeni dönemde sosyal tesis başta olmak üzere çok sayıda projeyi hayata geçirmek için çalışacaklarını belirten DÖSİAD Başkanı Gencer, “Yapacak çok işimiz var. Hem ulusal hem de uluslararası alanda DÖSİAD etkinliklerine devam edeceğiz. Bizim ana ilkemiz bölgemiz ve Türk ekonomisine katkı sağlamak ve bölgemizdeki markaların tüm dünyada tanınmasını sağlamaktır” diye konuştu.
 
YENİ YÖNETİM
 
Genel Kurulda DÖSİAD yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Gültekin Gencer, Ali Yılmaz, Aydın Ceylan, Berdan Ber, Cesur Burak Akar, Erdal Başaran, Hakan Çetin, İsmail Karaman, Kazım Erdoğan, Mert Berberoğlu, Mustafa Çakal, Mustafa Ekici, Okan Alanyalı, Osman Uysal, Selay Öztürk,Deniz Altun,Kadir Sarı,Muammer Gökoğlu,Kadir Sayın,Ramazan Keskin.

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.