Bulgaristanlı iş insanları Antalya OSB'de

Bulgaristanlı iş insanları Antalya OSB'de

Antalya OSB, Bulgaristan'ın önde gelen iş insanlarını ağırlayarak yeni ihracat kapıları açmaya devam ediyor.

A+A-
Dış Ticaret Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleşen ziyaret kapsamında, 11 kişilik Bulgar alım heyeti, Antalya OSB'ye misafir oldu. Bu ziyarette, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Yönetim Kurulu, Bulgar heyetin Bölge sanayicileriyle 142 yüz yüze görüşme yapmasına olanak tanıdı.
 
Heyetin temasları, Başkan Ali Bahar'ın ev sahipliğinde Bölge Müdürlüğünde yapılan toplantıyla başladı. Toplantıda, iki ülke arasındaki ticaret potansiyeli detaylarıyla ele alındı ve fırsatlar değerlendirildi. Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov ve diğer ülkenin önde gelen firmalarının temsilcileri, Antalya OSB Yönetimiyle potansiyel projeler ve yeni ortaklıklar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
 
Bulgar Heyeti, Bölge firmalarını ziyaret ederek iş birliği imkanlarını inceledi. ÇNG Mobilya ve PSL Elektronik gibi firmaları ziyaret eden heyet, üretim süreçlerini yakından inceledi ve firma yetkilileriyle kapsamlı toplantılar gerçekleştirdi.
 
Alım heyetinin ikinci gününde, Bulgar iş insanları ile Bölge firmalarının temsilcileri arasında 142 faydalı görüşme yapıldı. Bu görüşmeler sonucunda, makine-metal ve ahşap-mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren iki Bölge firması, ilk görüşmede Bulgaristan'a ürün sattı.
 
Bulgar alım heyeti, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini belirterek, Antalya OSB firmalarıyla yeni ticaret anlaşmaları imzalamak için değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade etti. Bu gelişmelerle birlikte, Antalya OSB'nin uluslararası iş birliklerini artırma ve yeni pazarlara açılma çabaları devam ediyor.

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.