ATSO'dan tabloid gazete

ATSO'dan tabloid gazete

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın son yeniliği olan ATSO VİZYON, şimdi okuyucularıyla buluştu.

A+A-
ATSO'nun ilk tabloid gazetesi olan bu yayın, Basın Yayın İletişim Müdürlüğü tarafından özenle hazırlandı ve Ocak 2023 - Mart 2024 döneminde gerçekleştirilen organizasyonlar, komite toplantıları, bakanlık nezdinde yapılan görüşmeler ve üyeleri ilgilendiren en son gelişmeleri içeriyor. Bu ilk sayı, Mart ayı Meclis Toplantısı öncesinde yayınlandı ve okuyucuların dikkatini çekmeyi başardı.
 
ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Başkanları, ATSO VİZYON'a tam not verdi. Başkan Ali Bahar, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, "Odamız, bir ilke imza atarak ilk defa tabloid gazetesini çıkardı. Bu, sahadaki etkimizi artırmak adına önemli bir adım. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin her sorunuyla ilgilenen, her konuda fikir ve proje üreten, üyelerini, şehri ve yaşayanları en üst düzeyde temsil eden en büyük kurumların başında geliyor. ATSO VİZYON Gazetesi'nin yayınında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
 
Bu girişim, ATSO'nun yenilikçi ve etkili iletişim stratejisinin bir parçası olarak kabul ediliyor ve odanın üyeleri ile Antalya şehri için önemli bir bilgilendirme ve iletişim aracı olmaya aday.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.