Tütüncü, Manavgat projelerini anlattı

Tütüncü, Manavgat projelerini anlattı

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Manavgat İlçesi'ni ziyaret etti.

A+A-
Basın mensupları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği ziyaretlerde, MHP İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret etti. Tütüncü, Antalya'nın dört bir yanını gezip seçmenlerle buluşarak, Manavgatlılara projelerini ve vizyonunu anlattı.
 
Tütüncü, yaptığı konuşmalarda, Antalya ve 19 ilçesini altın çağ ile buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. Kepez'deki 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan Tütüncü, Kepez'i bugünün en büyük ilçesi haline getirdiklerini belirtti. Geçmişteki hizmetlerini anlatırken, Manavgat'ın geleceğine yönelik vaatlerini de dile getirdi.
 
Tütüncü ayrıca, belediye başkanlığı koltuklarının milletin makamları olduğunu vurgulayarak, hizmetlerin ve eserlerin önemine dikkat çekti. Ziyaretlerin ardından Manavgat esnafını ziyaret eden Tütüncü, esnafın sorunlarını dinleyip, hayırlı işler diledi.
 
Son olarak, Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen mitinge katılarak Manavgatlılara seslendi. Tütüncü, seçim çalışmalarına devam ederken, Antalya'nın geleceğine dair umutlu mesajlar verdi.

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.