Sağlık turizminin kalbi İzmir’de attı

Sağlık turizminin kalbi İzmir’de attı

A’dan Z’ye Sağlık Turizmi eğitimleri konusunda son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Lora Akademi, İzmir’de Ege Bölgesi’nin önde gelen iki yüz kliniğinin hekimlerini ve yöneticilerini bir araya getirdi

A+A-

 

Düzenlediği Sağlık Turizmi Zirveleri ile son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Lora Akademi, İzmir’de Ege Bölgesinde hizmet veren ve önde gelen iki yüz kliniğin hekimlerini ve yöneticilerini bir araya getirdi.

26 Ağustos 2023 tarihinde Ege Anemon otelde gerçekleşen Sağlık Turizmi Zirvesi sabah saat 09.30 da başlayıp, 18.00 de sona erdi. Kendi alanlarında uzman eğitmenlerden oluşan bir kadro ile İzmirli klinik sahibi ve yöneticilerle buluşan Lora Akademi, “Sağlık Turizmi Yetki Belgesi nasıl alınır ve devlet desteklerinden nasıl faydalanılır?” Dr. Hakan Çetin. “Yurtdışına çıkılacak reklamlar ve içerikleri nasıl olmalı” Raşit Doğan. “Sağlık Turizmi yapan klinikler personel seçimlerinde nelere dikkat etmeli” Ramazan Karakaya. “Yurtdışı satışlarda CRM programlarının faydaları” Okan Yaylagül. “İngiltere’de Sağlık Turizmi nasıl yapılır” İngiltere’de sektöre hizmet veren Seda Yılmaz. “Sağlık Turizminde satış personelinin eğitimi konusunda Deniz Şahin sunum yaptılar ve soruları yanıtladılar.

NTA implant ve Planport yazılım firmalarının sponsor olarak iştirak ettiği etkinlikte, Sağlık Turizmi Zirvesi başlığı altında katılımcıların tüm sorularının yanıtlandığı etkinlik başarı ile sonuçlandı. Lora Akademi, daha önceki tarihlerde, İstanbul ve Antalya’da düzenledikleri benzer etkinliklerle ses getirmişlerdi. Lora Akademi kurucuları, Dr. Hakan Çetin ve Ramazan Karakaya etkinliklerin diğer illerde devam edeceğini söylediler. “Ülkemize önemli miktarda döviz kazandıran ve hızla büyüyen sağlık turizmi sektöründe yurt dışı satış organizasyonları kurulumu, nitelikli insan kaynakları kazandırma ve devlet destekleri konusunda kliniklerimize danışmanlık yaparak, daha sağlıklı ve kazançlı bir hizmetin yürütülmesine katkı sağlamak amacıyla Lora Akademiyi kurduk. Yurt genelinde ve Avrupa ülkelerinde etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. İzmir’de gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize, yurdumuzun değişik illerinden katılımlar oldu. Sağlık turizmi yapan kliniklerimiz, acentelerimiz ve sağlık turizmi yapma düşüncesinde olan klinik yöneticileri ve hekimleri ile dolu dolu bir seminer günü geçirdik. Bir sonraki etkinliğimizi daha farklı bir içerik ve konuşmacılarla Antalya’da gerçekleştireceğiz” dediler.

Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.