Sağlık turizminde ‘TÜDEŞ’ açılımı

Sağlık turizminde ‘TÜDEŞ’ açılımı

Almanya’da merkezi, Hollanda’da şubesi bulunan estetik cerrahi merkezi ID Haartransplantationen, 3. şubesini Antalya’da açtı. “TÜDEŞ Estetic Health Tourism” isimli şirket, çok yakında Dünya’nın birçok yerinden hastayı Antalya’ya taşıyacak

A+A-

Antalya’da son dönemde büyük gelişim gösteren sağlık turizmi konusunda öneli bir hamle geldi. Almanya ve Hollanda’da estetik cerrahi konusunda faaliyet gösteren ID Haartransplantationen, Antalya’da şirket açtı. 3’üncü şube için Antalya’yı tercih eden şirketin ortaklarından Aydın Tüdeş’in girişimleri sonuç verdi ve “TÜDEŞ Estetic Health Tourism” şirketi resmen kuruldu. Şirketin bir sonraki hedefi ise Paris’te şube açmak.

ANTALYA’NIN AVANTAJLARI

Uzun araştırmalar ve girişimler sonucu Antalya’da çok istedikleri şirketi kurduklarını belirten ID Haartransplantationen Estetik Merkezi ortaklarından Aydın Tüdeş, çok yakın tarihte yurtdışından hastaları Antalya’ya getirmeye başlayacaklarını söyledi. Almanya ve Hollanda'daki kliniklerde tedavi görmek için başvuruda bulunan hastaları Antalya alternatifini de sunmaya başlayacaklarını belirten Tüdeş, ulaşım ve konaklama alternatifleri ile Antalya’ya çok sayıda hasta yönlendirmeyi umduklarını söyledi.

AVRUPA VE ORTADOĞU

Özellikle Avrupa’dan ve Ortadoğu’dan çok sayıda hasta kabulü yaparken seçenekler arasında Antalya’nın da olmasının kendileri için avantaj olacağını belirten Tüdeş, “Güzellik ve estetik operasyonları, diş ve implant tedavileri, plastik cerrahi operasyonları, tüp mide ve obezite, göz, saç ekimi, tüp bebek ve daha birçok dalda hastaları Avrupa'dan Antalya'ya taşımak istiyoruz. Dünya’nın birçok noktasından direkt uçuşun olduğu, konaklama ve iklimsel avantajlara sahip Antalya’nın bu konuda işimizi çok daha kolay hale getireceğini öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

KADRODA UZMAN İSİMLER

Tüdeş Estetik Şirketi’ni kurarak sağlık turizmi konusunda en somut adımı attıklarını, bundan sonraki sürecin daha hızlı ilerleyeceğini belirten İşinsanı Aydın Tüdeş, alanında uzman hekimler ve kurumlarla çalışarak turizmde bir numara olan Antalya’yı sağlık turizminde de ön plana çıkarmak istediklerini dile getirdi. Şirket olarak Almanya ve Hollanda’da inşaat ve restoran zincirlerinin olduğunu, yakın tarihte eğlence sektörüne gireceklerini de belirten Aydın Tüdeş, tüm sektörlerdeki yatırımlarını Antalya’ya da yönlendirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 5469 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.