Palm Clinic’ten ‘Güzel’ indirim

Palm Clinic’ten ‘Güzel’ indirim

Antalya’nın gözde mekanlarından Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlıkçılara 1 hafta boyunca tüm uygulamalarında yüzde 50 indirim kampanyası başlattı.

A+A-

Antalya Konyaaltı Caddesi’nde faaliyete başlayan ve kısa sürede turizm kentinin en rağbet gören mekanları arasına yerleşen Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, ameliyatsız güzellik arayanların yeni adresi oldu. Hekim kontrolünde en son teknoloji ve uygulamaların sunulduğu merkez, özel günlerde birbiri ardına uygulamaya koyduğu cazibeli kampanyalarla da iddiasını ortaya koydu. İndirim paketleriyle olabildiğince geniş kitleleri ‘güzellikle’ buluşturmak isteyen merkezde şimdi de sağlık çalışanlarına yönelik kampanya başlatıldı. Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu merkezde, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle başlatılan kampanya kapsamında, sağlık çalışanları 1 hafta boyunca tüm uygulamalardan yüzde 50 indirimli yararlanabilecek. 

 

GÜZELLİK İÇİN SINIR YOK

Konyaaltı Caddesi üzerinde deniz manzaralı bir binada hizmet veren Palm Clinic’te son teknoloji cihazlarla da  4 farklı dalga boyunda sarı tüyleri okuyan bir teknolojiye sahip lazer epilasyon cihazının yanısıra, botoks, dolgu, mezoterapi, Hi-Fu, cilt bakımı gibi güzellik ve estetik yöntemlerine ilişkin en son teknoloji cihazlar kullanılıyor.  Merkezde ayrıca akupunktur, ozon terapisi, glutatyon gibi geleneksel uygulamalar da sunuluyor.

 

 

 

 

Bu haber toplam 4426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.