Palm Clinic’te ‘özel’ indirimler

Palm Clinic’te ‘özel’ indirimler

Antalya’da kısa süre önce faaliyetine başlayan Palm Clinic’te, epilasyon uygulamalarında kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engellilere ise yüzde 20 indirim kampanyası başlatıldı.

A+A-

Antalya’nın gözde semtlerinden Konyaaltı Caddesi’nde ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuylakısa bir süre önce faaliyete başlayan Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi’nde, epilasyon uygulamalarında özel bir indirim kampanyasına start verildi. Dr. Mustafa Reşat Oktay’ın sahibi olduğu Palm Clinic’te 2023 yılı boyunca kadın öğretmen, öğretim görevlisi ve üniversite öğrencilerine yüzde 10, engelli kadınlara ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca bu indirimden faydalanarak 4+2 seans uygulama alanlara ayda bir kez klasik cilt bakımı yüzde 50 indirimli olacak.

 

AİLE ARASI KUTLAMA

Öte yandan resmi açılışı 21 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan Palm Clinik Medikal Estetik Merkezi’nde önceki gün aile arasında özel bir kutlama gerçekleştirildi. Merkezin sahibi Dr. Mustafa Reşat Oktay ile eşi Meral Oktay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlamaya, Dr. Oktay’ın annesi Servet Oktay, babası Kemal Oktay, kardeşi Hayriye Uğur ile yakın aile dostları ve klinik personeli katıldı.   Kuruluş pastasının kesildiği kutlamada ayrıca, sosyal medya hesapları üzerinden yapılan mini çekilişle 6 kişiye dolgu, 6 kişiye cilt bakımı, 2 kişiye de tam vücut epilasyon hediye edildi.  Haber merkezi

 

Bu haber toplam 5215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.