PALM CLİNİC’te kampanya zamanı

PALM CLİNİC’te kampanya zamanı

Antalya’nın gözde estetik merkezi Palm Clinic’te danışanlara yönelik kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Merkezde şimdi de 5 seans PRP veya CGF/GRP tedavisi alanlara cilt bakımı hediye ediliyor.

A+A-

Turizmin başkenti Antalya’da geçtiğimiz aylarda hizmete giren Palm Clinic Medikal Estetik Merkezi, verilen hizmetin yanısıra indirim kampanyalarıyla da bakımına önem verenlerin yeni adresi oldu. Konyaaltı Caddesi’nde ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla hizmet veren merkez, Dr. Mustafa Reşat Oktay rehberliğinde alanlarında uzman personeliyle kısa sürede farkını ortaya koydu.

 

6 MART’A KADAR SÜRECEK

Geçtiğimiz günlerde   Lazer Epilasyon’da başlatılan ve yüzde 50’ye yaklaşan indirim ve buna ilaveten uygulama yaptıran her danışana Yüz Radyofrekans hediye eden merkez, şimdi de 5 seans PRP veya CGF/GRP tedavisi alanlara cilt bakımı hediye ediyor. Akne, leke ve kırışıklık gibi cilt problemlerinde ve saç dökülmelerinde kanda yer alan zengin plazmanın santrifüj cihazı yardımıyla ayrıştırılarak ilgili bölgelere enjekte edilmesi süreçlerini içeren PRP veya CGF/GRP tedavisi alan her danışana cilt bakımının hediye edileceği kampanya 6 Mart’a kadar devam edecek.

Bu haber toplam 4662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.