Özkul 2022'yi değerlendirdi

Özkul 2022'yi değerlendirdi

DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, 2022 yılını değerlendirdi. Özkul, "2022 bizim için verimli geçti. 2023'te kadınları her alanda daha üretken hale getireceğiz" dedi

A+A-

DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul, geriye bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılını değerlendirdi. "Deva olarak çok çalıştık" diyen Özkul, "Yaptıklarımızın üzerine koyarak 2023 yılında yapılacak seçime iddialı şekilde gireceğiz. Türkiye’nin devası olmak üzere yola çıkmış olan bizler, kadınların devası olmaya da kararlıyız. Partimizin hedefi kadınlarımızı güçlü, üretken ve her alanda söz sahibi konuma getirmektir. Eşitlik, özgürlük ve adalet kavramlarını esas alan, kadınlar ve erkeklerin toplumsal yaşamın her alanına eşit katılımlarını ifade eden “toplumsal cinsiyet eşitliği” temel ilkemizdir" dedi.

KADINLAR GÜVENDE OLACAK

DEVA iktidarında kadınların güvende olduğu bir ülke yaratacaklarını ifade eden Özkul, "Kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesi, ailede, ekonomik sistemde ve siyasal alanda emeğinin ve rolünün karşılığını bulması ana amacımızdır. İşte tam bu sebeple biz DEVA Partisi olarak söz veriyoruz; Kadınların güvende olduğu, mutlu olduğu, üretken ve başarılı olduğu ve geleceğe umutla baktığı bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Ve bu hayali ülkemizdeki tüm kadınlarla birlikte gerçekleştireceğiz. Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hep birlikte çok çalışıp önümüzdeki yılda refaha ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.