Özbek: Sorunlara çözüm için adayım

Özbek: Sorunlara çözüm için adayım

Konyaaltı Belediyesi’ne Ak Parti’den belediye meclis üyesi a.adayı olan Özgür Özbek, ilçeyi kalkındıracak projelerinin hazır olduğunu söyledi 

A+A-

Ak Parti Antalya’da Konyaaltı Belediyesi adayını henüz açıklamadı. Doğası ve coğrafyasıyla Antalya’nın önemli ilçelerden biri olan Konyaaltı, siyasi olarak da çekişmeye açık bir ilçe olarak göze çarpıyor. Siyasete bir süre ara verdikten sonra Ak Parti’yi geçen ve partisinden Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi A.Adayı olan Özgür Özbek, Konyaaltı’nı çok iyi tanıdığını, halkın temsilcisi olarak çözüm üretmek için göreve talip olduğunu söyledi.

GÖÇ VE SONRASI OLUŞAN SORUNLAR

Konyaaltı’nda yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Özbek, “Öncelikle göç ve sonrasında oluşan sorunlarla ilgili çözüm üretilmesi gerekiyor. Ulaşım, eğitim, sosyal donatı merkezleri başta olmak üzere ilçenin baştan sonra elden geçmesi gerekiyor. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Konyaaltı yabancılar için cazibe merkezi oldu. Yerli halk ise burada yaşayamaz hale geldi. Tüm bu sorunlarla ilgili çözüm dosyalarım hazır” dedi.

KONYAALTI DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR

Şimdiden saha çalışmasına başladığını kapı kapı dolaştığını söyleyen Özbek, “Görev verilmesi halinde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde belediye başkanımız, çalışanlarımız, Konyaaltı ilçe teşkilatımla birlikte 7 gün 24 saat halkımız için çalışacağım. Telefonum sürekli açık olacak. Konyaaltılılar bana istedikleri saat ulaşabilirler. Seçildikten sonra kaybolan, halkın arasına girmeyen siyasetçi olmayacağım. Tam tersine projelerimi halka anlatacağım. Konyaaltı hak ettiği hizmeti alacak” diye konuştu.  

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.