Olimpiyat şampiyonuna özel köşe

Olimpiyat şampiyonuna özel köşe

SERİK Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde geçen günlerde yaşamını yitiren olimpiyat şampiyonu İsmail Oğan adına resim...

A+A-

SERİK Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde geçen günlerde yaşamını yitiren olimpiyat şampiyonu İsmail Oğan adına resim köşesi yaptırıldı.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nde, ressam Ahmet Korkmaz tarafından yapılan yağlı boya tablo ve olimpiyat şampiyonu İsmail Ogan'ın özgeçmişinin de olduğu bir köşe hazırlandı. Köşe için MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet ve olimpiyat şampiyonu İsmail Ogan'ın oğlu veteriner hekim Faruk Ogan, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ile Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar hazırlanan köşe hakkında bilgi verdi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, "İlçemizin değerlerinden olan rahmetli olimpiyat şampiyonumuz İsmail Ogan'ın anısına Gençlik Merkezi girişinde bir köşe hazırladık. Amacımız İsmail Ogan'ın anısını yaşatmak" dedi.

Faruk Ogan da "Gençlik Merkezinde böyle bir köşe yapılmasından dolayı çok gururlandım. Bu köşeyi hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.