Nefi Kara, kırsala açıldı

Nefi Kara, kırsala açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, 31 Mart seçimlerinden sonra hayata geçireceği "Halkçı Belediyecilik" anlayışını tanıtmak için Manavgat'ın çeşitli mahallelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

A+A-
Son olarak, Yeşilbağ, Değirmenözü, Çaltepe, Ballıbucak, Altınkaya, Karabük, Gaziler, Kırkkavak, Düzağaç, Burmahan, Çay ve Beşkonak Mahalleleri'ni ziyaret etti. Halk buluşmalarına, eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve CHP Manavgat Belediye Meclis Üyesi Adayları da katıldı. Ayrıca, katılamayan yaşlı vatandaşları da ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.
 
Kara, kentin kalkınmasının kırsaldan başlayacağını vurgulayarak bir dizi projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Kara, "Kentimizde yaşayan insanların mutluluğu, huzuru ve refahı için yola çıktık. Halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışı kentimizde hakim olacak. 'Çiftçi Danışma Merkezi'ni kurarak ücretsiz hizmet vereceğiz, tohum bankası oluşturacağız ve doğru üretimi teşvik edeceğiz. Ziraat mühendislerimiz, veterinerlerimiz ve teknikerlerimizle üreticilerimizi destekleyeceğiz. Üreten bir belediyecilik anlayışı olacak. Düğün salonları yapacağız ve bunların sayısını arttıracağız. Gençlerimize evlenirken beyaz eşya paketi desteği sunacağız. Su, yol, kaldırım gibi hizmetleri zaten yapacağız. Bizim derdimiz insanlarımızın huzurlu olabilmesini sağlamak" şeklinde konuştu.
 

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.