Mehmet Ali Çelebi, AK Partiye geçti

Mehmet Ali Çelebi, AK Partiye geçti

Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Partiye katılma kararı aldı.

A+A-
Memleket Partisi'nden istifa edip bağımsız Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, "Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürkün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Partide devam edeceğim" dedi.
 
CHPden 2018de milletvekili seçilen ve 2021de istifa ederek Memleket Partisine katılan ve 2022de Memleket Partisinden istifa eden Mehmet Ali Çelebi AK Partiye katılma kararı aldı. Çebi konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yaptı. İşte o paylaşım: 
 

Twitterdan açıklama yapan Çelebi, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKK Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez! Vatan ve millet bütünlüğümüzü, FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi, Milli konuları (Mavi vatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak; Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürkün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Partide devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki egemenlik mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana Şükranlarımı sunuyorum. Halkımızı dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım. Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiyenin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir" dedi.


Bu haber toplam 1018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.