Manavgatspor'dan gol yağmuru!

Manavgatspor'dan gol yağmuru!

Manavgat Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta gösterdiği etkileyici performansla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

A+A-

Son maçlarında kendi sahalarında Keçiborlu Belediyespor'u ağırlayan ekip, adeta gol yağmuru estirdi.

Manavgat Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada, Manavgat Belediyespor'un üstün oyunu ve etkili atakları, rakip takımı 7-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Taraftarların coşkulu desteğiyle sahaya çıkan ekip, adeta gövde gösterisi yaparak galibiyete ulaştı.

Serkan Bozkurt'un 4 ve 45+2. dakikalarda attığı gollerle başlayan gol serisi, Burçak Özkanca, Tugay Tiryaki, Ahmet Hasan İmer ve Emrah Şenol'un da katkılarıyla devam etti. Bu etkileyici galibiyetle birlikte, Manavgat Belediyespor'un puanı 30'a çıkarak lider Muğlaspor ile arasındaki farkı 4'e indirdiği görüldü.

Maç sonrasında teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımın performansından büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Sözen, takıma yapılan takviyelerin başarıya olan inancı artırdığını ve şampiyonluk yolunda büyük adımlar atıldığını vurguladı.

Sözen, taraftarlara gösterdikleri coşku ve destek için ayrıca teşekkür ederek, zirve mücadelesinin sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Manavgat Belediyespor'un önümüzdeki mücadelelerde de aynı kararlılıkla sahada olacağı ve taraftarlarına büyük heyecanlar yaşatacağına olan inancını dile getirdi. Takım, 11 Şubat Pazar günü deplasmanda Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak. (muhabirturk.com)

Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.