Manavgat meclis üyeleri tanıtıldı

Manavgat meclis üyeleri tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, kenti ileriye taşıyacak olan genç, liyakatli, vizyon sahibi ve donanımlı kişilerden oluşan meclis üyesi adaylarını tanıttı.

A+A-
Toplantıya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Seçim Komitesi Başkanı Abbas Tarakçı, kadın ve gençlik kolları ile Manavgat basını katıldı. CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara, Manavgat’ta yaşayan herkesin doğal bir meclis üyesi ve doğal belediye başkanı olacağını vurgulayarak gece gündüz demeden kent halkının emrinde olacağını vurguladı. Başkan Adayı Kara, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimleri için Manavgat’ımıza beraber hizmet edeceğimiz ekibimizle birlikteyiz. Manavgat’ın ciddi sorunları olduğunun farkındayız. Manavgat’ın değerlerini de biliyoruz. Hiçbir zaman yalan söylemeyeceğiz ve talana geçit vermeyeceğiz. Az konuşup, çok iş yapacağız. Bu ekibimizi siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza tanıtmak için bugün buradayız. Bu ekibin hepsi bir arada ve biz birlikteyiz. Birlikte yöneteceğiz. Bu ekip, Manavgat için var olacak. Bizler, Manavgat’ı en çok dolaşan ekibiz. Kırsal mahallelerimiz başta olmak üzere birçok mahalle ziyaretlerimiz tamamladık. Ama yeter mi? Yetmez diyoruz. Bu çalışmalarımız her zaman devam edecek. Manavgat’ta yaşayan herkesin verdiği destek bizi mutlu ediyor. Önümüzdeki süreçte de bu birliği, kardeşliği ve dostluğu beraberce yaşatacağız. Manavgat’ı ve Manavgat’ta yaşayan herkesi seviyoruz. Çevremizi ve doğamızı savunacağız. Böyle bir çalışma anlayışı içerisinde hareket edeceğiz. Doğal ve insan kaynağı zengin olan bir kentte yaşıyoruz. Bu birlikteliği bir araya getirdiğimizde burası bir dünya markası olacak. Halkçı, katılımcı, şeffaf, eşit, hesap verebilir, demokratik ve adaletli bir belediye olacağız. Bunların hiçbirinden asla taviz vermeyeceğiz. Sevgi, mutluluk ve hoşgörü bu kente hakim olacak. Gece gündüz demeden Manavgat’ın emrinde olacağız. Bunları yaparken ekip ve meclis olarak çalışacağız. Ama projelerimizi hayata geçirirken Manavgat’ta yaşayan herkesin fikrine ve iradesine başvuracağız. Manavgat’ı biz biriz ve birlikte yöneteceğiz diyerek ileri taşıyacağız. Manavgat’ta yaşayan herkes doğal bir meclis üyesi ve belediye başkanıdır. Ayrımsız ve ayrıcalıksız olacağız. Kimsenin kimseye üstünlüğü olmayacak” dedi. Başkan Adayı Nefi Kara, konuşmasının ardından kente birlikte hizmet edeceği yol arkadaşlarını tek tek basın mensuplarına tanıttı.
 
CHP Manavgat Meclis Üyesi Adayı listesi ise sırasıyla şu şekilde;
 
Gülsüm Özer, Mehmet Burak Çeker, Ayşe Zehra Akın, Seval Öz Özgenç, Özlem Tarakçı, Mehmet Çevik, Hüseyin Sırcan, Mehmet Çiçek, Emine Sema Çağlar, Mehmet Engin Tüter, Hayri Okutan, Mehmet Tosak, Burak Mutlu, Mustafa Kemal Dönmez, Osman Coşar, Levent Arslan, Mehmet Doğan, Kasım Küçükkaya, Halil Ünal, Mustafa Emek, Özgün Göllü, Selma Bülbül, Adil Baybuğ, Mesut Tok, Barış Çakmak, Kübra Sarıkaya, Sürayya Karaosmanoğlu,
 
Ertan Aysal, Ümmü Doğan, Akif Karakaya, Ahmet Koyak Mustafa Keçer, Fatmaana Uyanık.
 
Kontenjan adayları ise; Nazmi Gündüz, Mustafa Öztürk, Ahmet Uslu ve Hacer Keçer Karakoç

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.