Levent Uğur: İlk 18'deki 12 futbolcumuz pert vaziyette

Levent Uğur: İlk 18'deki 12 futbolcumuz pert vaziyette

DEPLASMAN dönüşü takım otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada kafiledeki 15 kişinin yaralandığı Alanya Kestelspor'un Başkanı Levent Uğur,...

A+A-

DEPLASMAN dönüşü takım otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada kafiledeki 15 kişinin yaralandığı Alanya Kestelspor'un Başkanı Levent Uğur, "Savaş alanı gibiydi. Tabii korku da hakimdi ister istemez. Çünkü oyuncular uykusunda yakalanmıştı. Bizim haftaya veya öbür haftaya çıkıp futbol oynama gibi bir şansımız yok. Zaten ilk 18'deki 12 futbolcumuz pert vaziyette" dedi.

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Alanya Kestelspor, deplasmanda Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile karşılaştı. 1-0'lık galibiyetin ardından Antalya'nın Alanya ilçesine dönüş yapan Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs, dün saat 04.30 sıralarında ilçe girişinde bulunan Ulaş mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Metrelerce sürüklenen midibüste bulunan teknik direktör Çağdaş Çavuş, yardımcısı ile 13 futbolcu yaralandı. Yaralananlar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülürken, ağır yaralanan futbolculardan Emre Tosun Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne ameliyat için sevk edilirken, diğer ağır yaralı oyuncu Ahmet Ürük ise ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

'BURASI SAVAŞ ALANI GİBİYDİ'

Kazanın kendilerinde büyük bir yıkım oluşturduğunu belirten Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Ofspor deplasmanı dönüşü elim bir kaza geçirdik. Gece 04.30 civarında Alanya girişinde oldu. Midibüs maalesef bariyerlere çarptıktan sonra sol tarafa doğru yan yatmış. Tabii o sırada sol tarafta uyuyan oyuncularımızın üzerine sağ tarafta uyuyan oyuncularımız düşmüş. Sola devrildikten sonra midibüs asfalt üzerinde 80- 100 metre sürüklenince o sırada camlar patlıyor, patlayan camlar oyuncularımızın vücudunun çeşitli bölgelerinde ciddi ve derin kesikler oluşturuyor. Bunun içerisinde parmak, kol, kafatası kırıkları ve boyun bölgesi vs. yaralanmalar oluyor. Kaza anından itibaren hastaneler teyakkuz haline geçti. Çünkü burası savaş alanı gibiydi. Tabii korku da hakimdi ister istemez. Çünkü oyuncular uykusunda yakalanmıştı" dedi.

'TEK SEVİNCİMİZ CAN KAYBI OLMAMASI'

Yaralı futbolcular hakkında da bilgi veren Uğur, "Bir oyuncumuz Antalya'ya sevk edilmişti. Dün 7,5 saat süren bir ameliyat geçirdi. Buradaki (ALKÜ Hastanesi) oyuncumuzun ameliyatı başarılı geçti, şu anda normal odada. 10 oyuncumuzu ise sırayla getiriyoruz şu an vücutlarındaki cam parçaları ve asfalt parçalarını çıkartıyorlar ve dikişleri yapılıyor. Ardından da bir süre burada tutulup sonrasında tesislerimize geçecekler. İki oyuncumuzun durumu biraz sıkıntılı, diğer oyuncularımızın 2-3'ü biraz daha durumu ciddi ama ağır yaralılarımız kadar değil ama hepimizi sevindiren nokta can kaybı olmamasıdır. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci hep beraber atlatacağız" diye konuştu.

'ÇIKIP FUTBOL OYNAMA GİBİ BİR ŞANSIMIZ YOK'

Ligde liderle puanları aynı olan ve 47 puanla ikinci sırada yer alan Kestelspor'un lige devam edebilmesinin şu an güç olduğunu belirten Uğur, şöyle dedi:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Hastaneden genel görüntü

- Levent Uğur açıklaması

(FOTOĞRAFLI)

Levent Uğur: İlk 18'deki 12 futbolcumuz pert vaziyette

DHA

Bu haber toplam 386 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.