İYİ Parti Muratpaşa’nın kapısına kilit vuruldu

İYİ Parti Muratpaşa’nın kapısına kilit vuruldu

Genel Merkez ve Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın meclis üyeleri listesine müdahalesinin ardından İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi istifa ederek CHP’ye katılıp, Ümit Uysal’a destek açıklaması yapmışlardı.

A+A-
 Geriye İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in sosyal medyada yaptığı “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” açıklaması kaldı.
 
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde İyi Parti’de sular durulmuyor ve çöküş devam ediyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkması ile başlayan çöküş süreci, Antalya’da yaşanan başarısızlıkla devam etti. İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’a tepki gösteren 99 kişilik il yönetim kurulundan 50 kişinin üzerinde istifa yaşanırken, yerel seçimler öncesinde adaylıklarla alakalı da skandallar basına yansımıştı. Son olarak Genel Merkez, Antalya Milletvekili Aykut Kaya ve İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın Muratpaşa Meclis Üyesi listelerine müdahale etmeleri, partiye emek verenleri yok saymaları bardağı taşıran son damla oldu. Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetimi, istifa ederek CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a destek vereceklerini açıkladılar.
 
KAPIYA KİLİT VURULDU
 
İyi Parti’de yaşanan gelişmelerin ardından parti içerisinde emekleri ile bilinen İlçe Sekreteri Tülay Özdek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. “Teşkilatımızın kapısını bugün akşam üzülerek son kez kapattım” diyerek sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözünü hatırlatarak, “Olur da bir gün benden gelecek bir telefonla vicdanınız arasında kalırsanız vicdanınızı dinleyin. Hiç tereddüt etmeyin’ sözüne istinaden 6 yıldır kapısını her gün açtığımız ilçe teşkilatımızın kapısını üzülerek son kez kapattım” dedi. Özdek, partisinden ayrılırken Genel Başkanı Meral Akşener’in isteğini son kez yerine getirmiş oldu. Öte yandan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yönetiminin istifasının ardından üyelerin çoğunun da istifa etmeye başladığı gelen haberler arasında.

 

 


Bu haber toplam 914 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.