INCITY DERGİSİ’NDEN 16. YILINDA ANLAMLI ÖDÜLLER

INCITY DERGİSİ’NDEN 16. YILINDA ANLAMLI ÖDÜLLER

Gönüllüler arasında bulunan InCity Dergisi sahibi Güldal Siğinç de söz alarak, tüm çalışmalardaki hızlı, sonuç odaklı ve üstün performansları için gecede yer alan, almayan tüm gönüllülere, yüce gönüllerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

A+A-

InCity Dergisi 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, ZİÇEV GÖNÜLLÜLERİNİN afet yardım çalışmaları grubunda yıldızı parlayan, çabalarıyla tüm gruba motivasyon sağlayan 16 güzel gönüllüsüne, F Mutfak’ın muhteşem ikramları eşliğinde, gökyüzünün en parlak yıldızı Sirius’tan esinlenilerek hazırlanan birer plaket hediye etti.

F Mutfak Lara Sahibi Fartma Girgin’in yemek daveti ile bir araya gelen ZİÇEV gönüllülerinin parlayan yıldızları, zor ve meşakkatli yardım çalışmalarının yorgunluğunu bir nebze de olsa atmaya çalıştı. Gecede, afet bölgesinde ve Antalya’da afetzedeler ile ilgili yaşadıkları etkileyici anılarını da paylaşan gönüllüler, zaman zaman duygusal, zaman zaman da gülümseten anlar yaşadı.

“İşimiz henüz bitmedi”

Gecede yaptığı konuşmada yardım çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi gerektiğinin altını çizen ZİÇEV Antalya Şube Başkanı Aylin Ayaz Yılmaz, tüm yıldızlara ayrı ayrı ve özel teşekkürler sundu.

InCity Dergisi’nden anlamlı ödül

Gönüllüler arasında bulunan InCity Dergisi sahibi Güldal Siğinç de söz alarak, tüm çalışmalardaki hızlı, sonuç odaklı ve üstün performansları için gecede yer alan, almayan tüm gönüllülere, yüce gönüllerinden dolayı teşekkürlerini sunarken, duygularını; “Bu süreçte benzersiz performans gösteren, yıldızı parlayan 16 gönüllü arkadaşıma, 16. yılımız dolayısıyla,  16 yıldız şeklinde plaket hediye etmek istedik. İstedik ki; evlerinde, iş yerlerinde, bu günleri unutturmayacak bir obje olsun. Bu objeyi hazırlatırken de Sirius Yıldızı’ndan esinlendik. Çünkü Sirius Yıldızı; Jüpiter ve Mars doğasında olan, güneşten sonra en parlak, çıplak gözle görülebilen bir sabit yıldızdır. Ve; onur, zenginlik, liderlik, yardımseverlik, sadakat ve kendini bir misyona adamayı temsil eder. Bu özellikleriyle, bu minik plaket, Sirius Yıldızı şekli ile duygularımızı da dile getiriyor. Umarım sizlere biraz olsun mutluluk ve motivasyon getirir.” sözleriyle ifade etti…

“16 yıldızdan biri olarak değerlendirilmek çok gurur verici…”

Plaket alan tüm gönüllüler, Güldal Siğinç ve ekibine 16 yıldır, her ay, hem Antalya’yı anlatan, şehre değer katan, bir misyonu olan ve beğeniyle takip edilen böyle bir dergi hazırladıkları için, hem de ince düşünceleriyle böyle bir plaket hediye ettikleri için teşekkür ettiler. Ve 16 yıldızdan biri olarak değerlendirilmenin son derece gurur verici olduğunu ifade ettiler…

Bu haber toplam 261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.