Güzellik ilgi ister

Güzellik ilgi ister

Konyaaltı Caddesi’nde faaliyete başlayan Palm Clinic, ameliyatsız güzellik arayanların yeni adresi oldu. Hekim kontrolünde en son teknoloji ve uygulamaların sunulduğu merkez, ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuyla iddiasını ortaya koyuyor.

A+A-

Medikal estetik hem Türkiye’de hem dünyada, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç haline geldi. Medikal estetik sektörü dünyada 10 milyar dolar, Türkiye’de 100 milyon dolarlık bir pazar ve her sene yüzde 10 büyüyor. Özellikle İstanbul, medikal estetik için Avrupa’nın önde gelen merkezlerinden biri olurken, son yıllarda birbiri ardına açılan estetik merkezleriyle Antalya da bu kapsamda önemli bir cazibe merkezi haline geldi. Her yıl milyonlarca tatilciyi ağırlayan Türk turizminin başkentinde geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Palm Clinic de bu yeni trende katkı sağlayan merkezlerden biri. Dr. Mustafa Reşat Oktay yönetiminde medikal estetikte10 yılı aşkın deneyimli uzman bir kadroyla yola çıkan Palm Clinic, sağlıklı ve doğru güzellik arayanların yeni adresi oldu.

 

LAZER EPİLASYONDA TÜRKİYE’DE İLK

Konyaaltı Caddesi üzerinde deniz manzaralı bir binada ‘Güzellik İlgi İster’ mottosuylahizmet veren Palm Clinic, hekim ve sağlık profesyonelleriyle farkını ortaya koyarken, son teknoloji cihazlarıyla da dikkat çekiyor. Klinikte kullanılan lazer epilasyon cihazı 4 farklı dalga boyunda sarı tüyleri okuyan bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji Türkiye'de yer alan klinikler arasında ilk defa kullanılıyor ve ilk seansta yüzde 60'lık bir başarı elde ediliyor.Palm Clinic'te akupunktur, mezoterapi, ozon Terapisi, glutatyon gibi geleneksel tıp alanlarının yanı sıra botoks, dolgu, mezoterapi, Hi-Fu, cilt bakımı gibi güzellik ve estetik alanında uygulamalar da sunuluyor.

 

 

Bu haber toplam 4966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.