Gelecek Antalya’dan yardım TIR’ı

Gelecek Antalya’dan yardım TIR’ı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye yardım gönderenler arasına Gelecek Partisi Antalya İl Teşkilatı da katıldı. Gelecek Partisi, bölgeye içinde battaniye ve temizlik maddesi bulunan 8 araç gönderdi

A+A-

Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde ağır yıkıma yol açan depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısı yükseliyor. Depremin ilk gününden itibaren bölgeye yardımlar gitmeye başladı. Gelecek Partisi İl Başkanlığı da topladığı yardımları dün deprem bölgesine gönderdi. 1000 battaniye, yorgan, temizlik malzemesi, hijyen malzemesi, bot, mont ve farklı giyecek malzemelerinin olduğu 8 araç deprem bölgesine ulaştı.

BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Yardımların toplanmasında İl Başkanlığı, Kepez, Konyaaltı ve Murapaşa teşkilatlarının ortak çalıştığını söyleyen İl Başkanı Mevlüt Demir, “Bölgenin ihtiyacına göre yardımlarımızı toplayıp ilgililere ulaştırdık. Ayrıca önümüzdeki günlerde  konteyner, aşevi ve WC  göndereceğiz. Böyle bir felaket daha önce görmedim. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gelecek Partisi olarak 24 saat deprem bölgesi ile iletişim halinde olacağız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu felaketi de birlikte aşacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.