Deva'den ittifak ortaklarına ziyaret

Deva'den ittifak ortaklarına ziyaret

DEVA Kepez İlçe Teşkilatı, CHP ve İyi Parti Kepez yönetimini ziyaret etti. İlçe Başkanı Siyahkoç, "Millet İttifakı olarak saha çalışmasına hazırız" dedi

A+A-

DEVA Partisi Kepez İlçe Teşkilatı CHP ve İYİ Parti Kepez İlçe yönetimini ziyaret etti. Mavi yelekliler olarak bilinen Deva'nın ilk adresi CHP oldu. Burada İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile istişare eden DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç,  "Önümüzdeki kritik bir seçim var. Kepez'in stratejik önemini biliyoruz. Millet İttifakı olarak ilçede gezmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. İşbirliği ile seçiminden yüzümüzün akıyla çıkacağız" dedi. Siyahkoç'u ağırlayan CHP'li Kurnaz ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İKİNCİ ADRES İYİ PARTİ

DEVA Kepez'in ikinci durağı yeniden başkan seçilen İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar oldu. Öncelikle Yıldırımlar'ı tebrik eden DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "Önümüzde zorlu bir yol var. Ama bu yolun sonu zafer, bu yolun sonu demokrasi, bu yolun sonu refah. Millet İttifakı olarak Kepez'e gereken değeri vereceğiz. Kepez'i hak ettiği yere getireceğiz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz" dedi. DEVA Kepez İlçe Yönetimi ziyaretlerin ardından durum değerlendirmesi yaptı. İlçe Başkanı Siyahoç, "CHP ve İYİ Parti ziyaretlerimiz verimli geçti. Kepez'de güçlü bir ittifak oluşturduk. Bundan sonra çalışmalarımızı bu güçbirliği içinde sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.