CHP Kepez yol haritasını belirliyor

CHP Kepez yol haritasını belirliyor

CHP Kepez İlçe Örgütü Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde okul, bilişim ve mahalle sorumlularıyla toplantı yaptı. Toplantıda seçim öncesi yol haritası belirlendi

A+A-

CHP Kepez İlçe Örgütü yol haritası belirlemek üzere okul, bilişim ve mahalle sorumlularıyla bir araya geldi.  Yeni Mahalle Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İl Başkanı Nuri Cengiz ile İl Eğitim Sekreteri Orkun Murat Muratlı da katıldı. Buluşmada ilçenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Toplantıda üyelere seslenen CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Antalya'nın en kalabalık ve en çok göç alan ilçesi olduklarını söyledi.

ÖĞRENCİLER AÇ GİDİYOR

Bu nedenle özellikle eğitimde büyük sorunlar yaşandığını belirten CHP Kepez İlçe Başkanı Kurnaz, "Birçok okulun fiziki durumu iyi değil. Yaptığımız çalışmalar sonucunda çok sayıda öğrencinin yeterli beslenemediğini tespit ettik. Maalesef öğrenciler okula aç gidiyor.  Ayrıca yine okulların çok kalabalık olduğunu gördük. Bu konuda çalışma yapmalıyız. Bilişim konusunda da sıkıntılarımız var.  Önümüzde uzun ve yorucu bir yol var ama hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz" dedi.

SİZ CHP'Yİ TEMSİL EDİYORSUNUZ

Tespitlerin ardından mahalle sorumlularına seslenen Kurnaz, "Seçim öncesi en büyük görev size düşüyor. Mahallenizdeki sorunları rapor haline getirip bizlere sunmalısınız. Kepezlilere bizi en iyi şekilde anlatmalısınız. Halk, umut olarak bizleri görüyor. Her biriniz CHP'yi temsil ediyorsunuz. Bu sorumlulukla çalışmalısınız" diye konuştu. Toplantıya katılan İl Başkanı Nuri Cengiz ile İl Eğitim Sekreteri Orkun Murat Muratlı kısa konuşma yaptı.

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.