Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir (3)

Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir (3)

Son mitingi Antalya'da yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yarın sandığa gideceğiz, demokratik hakkımız ve vatandaşlık görevimizi doğrudan doğruya...

A+A-

'YOLUMUZU KESMEK İSTİYORLAR, MÜSAADE ETMEYİNİZ'

Son mitingi Antalya'da yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yarın sandığa gideceğiz, demokratik hakkımız ve vatandaşlık görevimizi doğrudan doğruya yerine getireceğiz. Her vatandaşımdan özellikle ricamdır, mutlaka sandığa gidiniz, mutlaka oyunuzu kullanınız, elbette kaderinize ve geleceğinize kararlılıkla sahip çıkınız. Yarın Anneler Günü'nü kutlayacağız. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü'nü can-ı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Mitinge CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, şunları söyledi:

"Yolumuzu kesmek istiyorlar, müsaade etmeyiniz. Yürüyüşümüzü durdurmak istiyorlar, müsamaha göstermeyiniz. Milletimizi etnik ve mezhep temelinde ayrıştırmak istiyorlar, fırsat vermeyiniz. Ülkemizi küresel emperyalizmin denetim ve kontrolüne sokmak istiyorlar, imkan tanımayınız. Bu kapsamda Aziz Milletim Sıra Sende, diyorum. Geldiğimiz bu aşamada HDP neyse CHP ve İYİ parti aynısıdır. Aralarında hiçbir fark kalmamıştır. Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden ele geçirmiştir. Samimiyetle uyarıyorum, CHP'ye ve İYİ Parti'ye oy veren kardeşlerimizin dikkatini çekiyorum, Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek, teröristlere can simidi olacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy saldırı, suikast ve kanlı eylemlere hizmet edecektir. CHP'ye ve İYİ Parti'ye verilecek her oy Türkiye'nin önünü kesecek, Türk milletinin tarihi yürüyüşünü sekteye uğratacaktır. İnanıyorum ki, Antalya bu vebale ortak olmaz, olamaz. Antalya PKK'nın gölgesine saklanan, FETÖ'nün maskesini takan Kılıçdaroğlu'na olur vermez, veremez. Hiç kuşku yok ki, zillet ittifakı terör örgütleriyle aynı karede, aynı hizada, aynı gayededir. Küresel emperyalizm zillet ittifakını ele geçirmiştir."

'PKK'NIN EMELLERİNE HİZMET EDİYOR'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı mitingde, "Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyetle sorunu vardır" diyen Bahçeli, şöyle konuştu:

FOTOĞRAFLI

DHA

Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.