Alanyaspor - Kasımpaşa maçının ardından

Alanyaspor - Kasımpaşa maçının ardından

Süper Lig'in 5'inci haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

A+A-

Süper Lig'in 5'inci haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş açıklamalarda bulundu.

Maçın 75 dakikalık bölümünü tam istedikleri şekilde oynadıklarını söyleyen Ömer Erdoğan, "Bugün oyun planımızda rakibin daha çok ikinci bölgede bekleyip, kazanılan toplarda kontra atakla üzerimize geleceklerini hesaplamıştık. Ona göre oyun planı hesaplamıştık ve hafta içi çalışmıştık. 75 dakika bunu uyguladık. Haklı olarak 2-0 öne geçtik. İlk devrede rakibe çok fazla net pozisyon vermedik. Talihsiz, şansız bir gol yedik. Devre arası 2-1 bazı dokunuşlarla ikinci yarı yine doğru oyunla üçüncü golü bulduk. Hatta üçüncü golden sonra 4 ve 5'i bulacak pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik" diye konuştu.

"MAALESEF BUGÜN 1 PUANLA AYRILIYORUZ"

Kasımpaşa'da yapılan oyuncu değişikliklerinin skora yansıdığından da bahseden Erdoğan, "75'inci dakikadan sonra Kasımpaşa'nın oyuncu değişikliği sonrasında kendi defansımızdan çıkışta gereksiz yere paslaşma tercihi, yanlış olunca yediğimiz gol ister istemez Kasımpaşa'nın umudunu artırdı. Üzerimize daha çok gelmeye başladılar. Üçüncü golü yedikten sonra açıkçası normalde 75 dakika tamamen daha iyi oynayan galibiyeti hak eden Alanyaspor varken maalesef bugün buradan bir puanla ayrılıyoruz" açıklamasında bulundu.

"FENERBAHÇE MAÇINDA TELAFİ EDECEĞİZ"

Süper Lig'in 6'ncı haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçında bu maçı telafi edeceklerini dile getiren Erdoğan konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

"Kesinlikle 2 puanı kayıp olarak görüyoruz. Çok üzgünüz. Bu özellikle yediğimiz gollerden çok ciddi dersler çıkartmamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki hafta içerde oynayacağımız Fenerbahçe maçında bunu telafi ederiz."

KEMAL ÖZDEŞ: ALANYASPOR MAÇI KAZANMAYA DAHA YAKINDI​

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçı değerlendirdiği açıklamasında, Alanyaspor'un maçı kazanmaya daha yakın olduğunu belirterek 70'inci dakikadan sonra geri dönüş sağladıklarını ifade etti. Özdeş konuşmasının devamında, "Alanyaspor baktığımızda maçı kazanmaya daha yakındı. Biz de 70'inci dakikadan sonraki coşkumuzla ve enerjimizle geri dönerek son birkaç fırsatı değerlendirdik. Takımımız geçtiğimiz hafta geç oluştu. Bu da öngördüğümüz ve planladığımız bir şeydi" ifadelerini kullandı.

"FARKLI DUYGU GEÇİŞİNİN OLDUĞU BİR MAÇ OLDU"

Özdeş ilk defa oynayan oyuncuların olduğunu belirttiği açıklamasında takıma uyum sağladıkları anda etkili bir Kasımpaşa olacağını vurgulayan Özdeş, "İstediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Bugün ilk defa oynayanlar vardı. Oyuncuların hem takımımıza uyum sağladıklarında hem de forma düzeyleri yükseldiğinde etkili bir Kasımpaşa olacağını düşünüyorum. Bugün bizim için büyük problem aynı golleri yemek oldu. Bunları gidermek zorundayız. Şimdi önümüzdeki hafta maça hazırlanacağız. Bize 70'inci dakikadan sonraki coşkumuz ve niteliğimiz referans olacak. Bugün bir puanın dışındaki kazancımız bu olacak. Sonra da gelecek hafta takımımıza karşı farklı ihtiyaçları gidermemiz gerekiyor. Devam edeceğiz geri dönüş önemliydi, takımın tepkisi önemliydi. Takımımız iyi mücadele etti. Seyir zevki yüksek bir maç oldu ama bizim için farklı duygu geçişinin olduğu bir maçtı, 2-0, 2-1, 3-1 ama sonra bizim için iyi bir geri dönüş oldu" diyerek sözlerini noktaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kemal Özdeş basın açıklaması

-Ömer Erdoğan basın açıklaması

FOTOĞRAFLI

Alanyaspor - Kasımpaşa maçının ardından

DHA

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.