Ak Parti'nin Antalya adayı Tütüncü

Ak Parti'nin Antalya adayı Tütüncü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü'nün tecrübesiyle şehre hizmete hazır olduğunu belirtti.

A+A-
Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için belirlenen belediye başkan adaylarını EXPO 2016 Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında açıkladı. Şehirlere hizmet için yoğun bir çaba harcadıklarını vurgulayan Erdoğan, belediyelerin vatandaşların çözüm beklediği birçok konuda aktif rol üstlendiğini dile getirdi.
 
Cumhur İttifakı olarak, beklentileri karşılamak için çaba gösterdiklerini söyleyen Erdoğan, sosyal belediyecilik alanında da projeler geliştirdiklerini ifade etti. Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri inşa edeceklerini, şehirleri iklim değişikliğine uyumlu hale getireceklerini belirtti.
 
Antalya'nın artık 5 yıl daha kaybedecek vakti olmadığını vurgulayan Erdoğan, Hakan Tütüncü'nün bilgisi, tecrübesi ve heyecanıyla şehre hizmete hazır olduğunu ifade etti. Antalya'nın altın çağının 31 Mart'ta Cumhur İttifakı ile başlayacağına inandığını dile getirdi.
 
Erdoğan, Antalya'nın turizm başkenti olmasının yanı sıra gıda ihracatıyla da öne çıktığını belirtti ve şehri hak ettiği eserlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü'nün adaylığı da resmiyet kazandı.

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.