Acar: Gençlerimiz uyuşturucu tuzağına düşmesin

 Acar: Gençlerimiz uyuşturucu tuzağına düşmesin

Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Muhammet Acar, yeni eğitim öğretim döneminin ilk haftasını değerlendirdi. Acar, “Öğrencilerimiz ve velilerimiz uyuşturucu simsarlarına karşı dikkatli olmalı” uyarısında bulundu  

A+A-

Yeni eğitim – öğretim döneminin ilk haftası geride kaldı.  Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Muhammet Acar, eğitimin Kepez’de sıkıntılarla başladığını söyledi. Okullarda kantin sorunu olduğunu belirten Acar, sınıfların ise kalabalık olduğuna dikkat çekti. Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanlığı olarak okullarla ilgili rapor hazırlayacaklarını söyleyen Acar, “Geçen sene yaşanan sorunlar devam ediyor” diye konuştu.

 

ÖZELLİKLE LİSE ÇEVRESİNDE GEZİYORLAR

 

Okulların açılmasıyla uyuşturucu simsarlarının okul çevrelerini mesken tuttuğunu belirten Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Acar hem aileleri hem de öğrencileri uyardı. Emniyet güçlerinin bu konuda yoğun çaba sarf ettiğini belirten Acar, “Aileler ve öğrenciler çok dikkatli olmalı. Özellikle lise çevresinde gençlerimizi zehirlemek isteyen simsarlar kol geziyor. Öğrencilerimiz tanımadığı kişilerle arkadaşlık yapmamalı” diye konuştu.  

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.