Vali Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Karahan'ı makamında kabul etti

Vali Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Karahan'ı makamında kabul etti

VALİ Ersin Yazıcı, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan'ı kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

A+A-

VALİ Ersin Yazıcı, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan'ı kabul ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Vali Yazıcı, "Yeni çalışmalarla ve yeni projelerle güçlü sağlık altyapımızı geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Antalya'da İl Sağlık Müdürlüğü görevine Doç. Dr. Oğuz Karahan atandı. Doç. Dr. Oğuz Karahan'ı makamında kabul ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Yazıcı, Antalya'nın güçlü bir sağlık altyapısı olduğunu belirterek ortak projelerle bunu daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini belirtti.

'SAĞLIK ALANINDA GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK İLERLEYECEĞİZ'

Doç. Dr. Oğuz Karahan'a yeni görevinde başarı dileyen Vali Yazıcı, "Turizmin başkenti Antalya'mıza artık birlikte hizmet edeceğiz. Yeni çalışmalarla ve yeni projelerle güçlü sağlık altyapımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Sağlık alanında gücümüzü güç katarak ilerleyeceğiz. Yeni görevinizin Antalya'mıza hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan da, iyi dilekleri için Vali Yazıcı'ya teşekkür ederek Antalya'nın güçlü bir sağlık altyapısı olduğunu ve bunu daha ileriye götürmek için çok çalışacaklarını ifade etti.

DOÇ.DR. OĞUZ KARAHAN KİMDİR?

FOTOĞRAFLI

 

DHA

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.