Yaz sezonu öncesinde halkın kullanımına sunulan huzur plajı  Aksu'da yoğun ilgi gördü.

Yaz sezonu öncesinde halkın kullanımına sunulan huzur plajı Aksu'da yoğun ilgi gördü.

Belediyemiz, yaklaşan yaz sezonu öncesinde Kopak Çayı kenarında yer alan Huzur Plajı’nı hizmete açtı.

A+A-

Aksu Belediyesi, yaz sezonu öncesinde önemli bir projeyi hayata geçirerek Huzur Plajı’nı vatandaşların hizmetine sundu. Kemerağzı Kundu bölgesinde, Kopak Çayı kenarında yer alan plaj, hem ilçe sakinlerine hem de bölgeyi ziyaret eden misafirlere hizmet verecek.

Gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı İsa Yıldırım ev sahipliği yaptı. Programa AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile birlikte siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Yıldırım, halk plajlarının önemine dikkat çekerek vatandaşların temiz, modern ve güvenli alanlarda denizle buluşmasının öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Huzur Plajı’nın Aksu’ya değer katacağını belirten Yıldırım, projenin hem yerel halk hem de ziyaretçiler için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

Milletvekili Mustafa Köse ise ilçeye kazandırılan hizmetten dolayı belediye yönetimine teşekkür ederek, Aksu’da yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Turizm potansiyeliyle öne çıkan bölgede hizmete giren Huzur Plajı’nın, yaz aylarında yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Proje, Aksu’nun sosyal yaşamına katkı sağlarken bölgenin turizm hareketliliğini de destekleyecek.

 

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. DHA ve İHA haberlerinden internet sitemiz sorumlu değildir. Ajans haberleri editör müdahalesi olmadan sitemizden otomatik RSS sistemiyle yayınlanır.