Vali Yazıcı, AHENK’in 64’üncü ziyareti için Manavgat’ta

Vali Yazıcı, AHENK’in 64’üncü ziyareti için Manavgat’ta

ANTALYA'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma" (AHENK) projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, 64'üncü okul...

A+A-

ANTALYA'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma" (AHENK) projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, 64'üncü okul ziyaretini Manavgat Rukiye-Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdi. Ziyarette öğrencilerle birlikte kitap okuyan Vali Yazıcı, öğrencilerle yalan, dostluk ve kitap üzerine sohbet etti.

Vali Ersin Yazıcı, AHENK Projesi kapsamında 64'üncü okul ziyaretini Manavgat Rukiye-Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdi. Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Yazıcı'ya Manavgat Kaymakam Vekili Volkan Hülür, Kaymakam Adayları Mintaha Sarıkaya, Emre Akçay, Fuat Sözer, İsmail Yüksek ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan eşlik etti.

Manavgat Rukiye-Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından konserle karşılanan Vali Yazıcı, gitar çalan öğrencileri ve yan flüt çalan öğretmeni tebrik ederek, "Bugün 2 tane ahenk programı olacak anlaşılan ilki sizlerin yaptığı müziğin ahengi, ikincisi ise benim kıymetli öğrencilerimiz ile yapacağım ahenk programı olacak. Beni böyle güzel bir şekilde karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum." dedi.

'KENDİNİZE GÜVENİN'

Vali Yazıcı, müzik dinletisinin ardından, öğrencilerle sohbet etti. Gençlere bir insanın kendine güvenmesinin ne kadar önemli olduğunu anlatan Vali Yazıcı, "Lütfen kendinize güvenin. Yapabileceğiniz şeylere sınır koymayın. Size kendimden bir örnek vermek istiyorum. Ben bir köylü çocuğuyum. Okul bittikten bir süre sonra çevrede herkes bana çalışmaya başla dedi. Çevrem, ekonomik zorluklardan dolayı herhangi bir işe başvurmamı istiyordu. Ama ben asla inandığım yoldan geriye dönmedim. Ekonomik zorluklarım olmasına rağmen kariyer meslek olmayan hiçbir sınava bile başvuru yapmadım. Kendimi biliyordum ve kendime güveniyordum. Bu söylediğim şeyi herkes yapabilir. Lütfen kendinize güvenin ve kendinizi elinizden geldiğince yetiştirin. Sizden bunu rica ediyorum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Vali Yazıcı, AHENK’in 64’üncü ziyareti için Manavgat’ta

DHA

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.