‘Umut’a hayat oldular

‘Umut’a hayat oldular

ÖĞRETMENEVLERİ Mahallesi'nde bir çukurda mahsur kalan yavru köpeği uzun uğraşlar sonunda kurtaran Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi ekipleri, yavru...

A+A-

ÖĞRETMENEVLERİ Mahallesi'nde bir çukurda mahsur kalan yavru köpeği uzun uğraşlar sonunda kurtaran Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi ekipleri, yavru köpeğe "Umut" ismini verdi.

Her türlü doğal afette vatandaşın yanında olan Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi, sokak hayvanlarıyla da ilgili ihbarları değerlendirerek can dostların yardımına koşuyor. Öğretmenevleri Mahallesinde bulunan bir çukurda yavru köpeğin mahsur kaldığı ihbarını alan ekipler, hemen harekete geçti. Yaklaşık 5 metre derinlikteki çukura merdiven yardımıyla inerek yavru köpeği kurtaran ekipler, muayenesinin yapılması için belediyenin Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim etti. Rehabilitasyon merkezi görevlileri tarafından muayenesi yapılan yavru köpeğe "Umut" ismi verildi. Özellikle deprem bölgesinde uzun süre sahada kalarak çok önemli bir görev üstlenen Sivil Savunma Birimi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "İhbarı değerlendirerek minik köpeğin yardımına koşan ve mahsur kaldığı yerden kurtaran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

FOTOĞRAFLI

‘Umut’a hayat oldular

DHA

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.