Sopalı saldırıya uğrayan CHP İlçe Başkanı Demir: Yanlarına kalmayacak

Sopalı saldırıya uğrayan CHP İlçe Başkanı Demir: Yanlarına kalmayacak

ANTALYA Gazipaşa'da maskeli 2 kişi tarafından sopalarla darbedilen CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, "Yapılan menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan...

A+A-

ANTALYA Gazipaşa'da maskeli 2 kişi tarafından sopalarla darbedilen CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, "Yapılan menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır" dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün saat 19.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Cebeli tepesinde maskeli ve eli sopalı 2 kişi tarafından darbedilen Gazipaşa CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir'i ziyaret etti. CHP İlçe Başkanlığı'ndaki ziyaret sonrası açıklama yapan Yavuz Demir, olaya ilişkin emniyetin inceleme başlattığını söyledi. Demir, "Yapılan menfur saldırı sadece benim kişiliğime yapılan bir saldırı niteliğinde değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, parti örgütüne ve tüm partililerimize karşı yapılan bu saldırı, saldırıyı yapanların ve onları azmettirenlerin yanına kar kalmayacaktır. Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi şahsıma yapılan saldırıyı hep birlikte olarak ve kınayarak gösterdik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Sopalı saldırıya uğrayan CHP İlçe Başkanı Demir: Yanlarına kalmayacak

DHA

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.