Sevigen, İmamoğlu'na rakip oluyor!

Sevigen, İmamoğlu'na rakip oluyor!

31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde adaylarını belirleyen partiler arasında, Memleket Partisi, aday belirleme sürecinde dikkat çekici isimler üzerinden ilerliyor.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu'na karşı çıkacakları kesinleşti. Parti içinden gelen bilgilere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Sevigen'in ismi öne çıkıyor.

Genel Başkan Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesi konusunda üç aday adaylarının olduğunu belirtti. Ancak, Parti Meclisi'nin yetkisini Muharrem İnce'ye devrettiği ve son kararın İnce'de olduğu ifade edildi. Parti içi kulislerden gelen bilgilere göre, Mehmet Sevigen ismi üzerinde bir tartışma bulunmuyor ve adaylık için kesinleşmiş durumda.

Mehmet Sevigen'in İstanbul'un 39 ilçesi için de çalışmalara başladığı ve adaylık konusunda herhangi bir tartışma olmadığı belirtiliyor. Ayrıca, Aslı Baykal'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı ve Mehmet Sevigen'in Aslı Baykal ile görüşeceği de dile getiriliyor.

Mersin özelinde ise Memleket Partisi'nde bir hareketlilik yaşandığı ve parti yönetiminin Mersin'de seçimin rengini değiştirecek bir hamle üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Bu hamlenin önümüzdeki hafta kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.