Togg'a Antalya'da yoğun ilgi

TÜRKİYE'nin, yerli ve milli otomobili Togg, sergilendiği Antalya'da yoğun ilgi gördü.

TÜRKİYE'nin, yerli ve milli otomobili Togg, sergilendiği Antalya'da yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un SUV modeli, Antalya'da Konyaaltı Kent Meydanı'nda sergilenmeye başlandı. Meydana getirilen Gemlik mavisi T10X modeli, yoğun ilgisi gördü. Meydanı dolduranlar, aracı detaylıca inceleme fırsatı buldu. Otomobil meraklıları Togg'u çok beğendiklerini belirtip, fotoğraf ve video çekti.

'DÜNYA STANDARTLARINDA BİR ARAÇ'

Otomobili inceleyen Turgay Kara, "Mükemmel ötesi bir şey. Hatta biz ön sipariş bile verdik. Buraya geldiğini duyunca da gelip bakmak istedik. Gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş" dedi.

Otomobil hakkında ilk izlenimlerinin çok güzel olduğunu belirten İzzet Toksoy, "Çok güzel bir araç olmuş. Dünya standartlarında ve diğer rakiplerle yarışacak düzeyde bir otomobil. Henüz sipariş vermedim ama sipariş vermeyi düşünüyorum" diye konuştu.

'SON MODEL TEKNOLOJİ'

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı