Otomobilinde silah ve uyuşturucuyla yakalanan şüpheli adli kontrolle serbest

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle takibe alınan V.A., polisin operasyonuyla yakalandı.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle takibe alınan V.A., polisin operasyonuyla yakalandı. Otomobilde yapılan aramada tüfek, tabanca, uyuşturucu ve 2 sahte kimlik ele geçirilen V.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen bir şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, şüphelinin otomobilini Bitez Mahallesi Adliye arkasında sıkıştırdı. Polisten kaçmak için manevra yapan şüpheli, çöp konteynerlerine çarptı. Otomobilden inen şüpheli, yaya olarak kaçmaya başladı. KOM ekipleri "dur" ihtarında bulundukları V.A., kaçmaya devam edince uyarı ateşi yapıldı. Şüpheli polis ekibi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı