Hırsızlık şüphelisi, yakalanacağını anlayınca kendisini asansör dairesine kilitledi

ANTALYA'da girdiği apartmanın asansör dairesinde elektrik kablolarını kesen hırsızlık şüphelisi, yakalanacağını anlayınca kendisini içeri kilitledi.

ANTALYA'da girdiği apartmanın asansör dairesinde elektrik kablolarını kesen hırsızlık şüphelisi, yakalanacağını anlayınca kendisini içeri kilitledi. Şüpheli polisin 1 saatlik uğraşı sonunda çıkartılıp, gözaltına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2803 Sokak'ta meydana geldi. 4 katlı bir apartmana giren şüpheli, asansör dairesinde elektrik kablolarını kesti. Bu sırada belediyede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı işinden gelen apartman yöneticisi Alper Atan, durumu fark edince hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, uzun süre asansör dairesine girmek için uğraş verdi. Kilitli kapıyı tornavida ile açan polis, içeride saklanan şüpheliyi yakaladı. Yere yatırılıp, kelepçe takılan şüpheliye apartmanda oturanlar, "Neden kabloları kesiyorsun. "Karnım aç" desen biz sana yemek veririz" diye tepki gösterdi. Gözaltına alınan şüpheli, kimliğinin belirlenmesi ve ifadesi için polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

UNESCO kültürel miras taşıyıcıIarı MarkAntalya'da
Saadet'ten AGC’ye ziyaret
Kemer’de “Kadınlar günü” etkinliği düzenlenecek
Karabat deprem yardımlarını sordu
Manavgat’a yeni günübirlik yaşam alanı