Gürcü Aile 4'üncü Kez Likya Yolu'nda

GÜRCİSTAN'ın başkenti Tiflis'teki bir okulda öğretmenlik yapan Anna Moiseeve, mühendis eşi ve oğlu ile dördüncü kez Likya Yolu'nda yürüyüşe başladı.

GÜRCİSTAN'ın başkenti Tiflis'teki bir okulda öğretmenlik yapan Anna Moiseeve, mühendis eşi ve oğlu ile dördüncü kez Likya Yolu'nda yürüyüşe başladı.

Tiflis'teki bir lisede Almanca öğretmeni olarak çalışan Anna Moiseeve (36), bir firmada mühendis eşi Mikhail Moiseeve (36) ve 8 yaşındaki oğulları Fejda Moiseeve ile 4'üncü kez Likya Yolu'nda yürümek için Antalya'ya geldi. Beden eğitimi öğretmeni arkadaşı Artur Scharafuddinav (33) ve oğlu Artem Scharafuddinov ile Kaş'tan yürüyüşe başlayan Moiseeve, Kaş- Kumluca etabını tamamlamayı hedeflediklerini anlattı.

Moiseeve,daha önce Fethiye-Patara, Antalya-Tekirova, Tekirova-Kumluca etaplarını yürüdüklerini dile getiren Moiseeve,, "100 kilometre yol yürüyoruz. Bu defa arkadaşlarımızı da getirdik. Gelecek yıl da geleceğiz. Yürümediğimiz bölüm olan Patara-Kaş etabını geçerek, Likya Yolu'nun tamamını yürümüş olacağız. Günde 15-20 kilometre yürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha çok arkadaşımızla yürümeye geleceğiz. 22 Ekim'de yürüyüşümüzü tamamlayıp, Gürcistan'a gideceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

Dortmund’ta "Suffe İslami İlimler Programı" açıldı
Kadına Şiddete Karşı Anlamlı Mesaj
Yoğun Fırtına ve Yağış Uyarısı
Osmanlı eserleri restore edilmeli
Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfı Açıldı