Dalgalar plajı göle çevirdi, işletmeci neye uğradığını şaşırdı

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece dalgalar bir plajı sular altında bıraktı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde gece dalgalar bir plajı sular altında bıraktı. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen plaj işletmecisi, "Gece sular altındaydık, sabah sular geri çekildi" dedi.

Alanya ilçesi İncekum Plajı dün gece saat 01.00 sıralarında sular altında kaldı. Güneyden esen rüzgarın etkisiyle oluşan dalgalar, plajın neredeyse tamamını sular altında bıraktı. Plaja ait şezlonglar ve yataklar dalgalardan dolayı zarar görürken, haberi alıp plajına gelen işletmeci Recep Erdoğan gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

"Gece sular altındaydık"

Recep Erdoğan, "Gece 1-2 sıralarında bekçi plajın sular altında kaldığını söyledi. Geldiğimde plaj ve yataklar suyun içerisindeydi. Bir işletmeci olarak ilk defa böyle bir şey görüyorum. Gece sular altındaydık, sabah sular tekrar geri çekildi" dedi.

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı