Alanya Beldibi’nde heyelana yol açan tepe tıraşlanıyor

Alanya'nın Demirtaş Bölgesi'nde bulunan Beldibi Mahallesi grup yolu üzerinde heyelana neden olan tepe, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tıraşlanıyor.

Alanya'nın Demirtaş Bölgesi'nde bulunan Beldibi Mahallesi grup yolu üzerinde heyelana neden olan tepe, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tıraşlanıyor.

Aşırı yağışlar nedeniyle zaman zaman heyelan meydana gelen ve ulaşım güvenliğini tehdit eden Alanya'nın Demirtaş Bölgesi'nde bulunan Beldibi Mahallesi grup yolu üzerindeki tepe güvenli hale geliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, iş makineleriyle küçük tepeyi tıraşlamaya ve yolu genişletmeye başladı. Çalışmalar esnasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Kısa sürede çalışmaların tamamlanarak bölgedeki heyelan sorununun ortadan kaldırılması planlanıyor.

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı