Afyonspor'da devre arası kampı başladı

DEVRE arasına Somaspor mağlubiyeti ile giren Hes İlaç Afyonspor, 19 Aralık'ta başladığı izni noktaladı ve devre arası çalışmalarına başladı.

DEVRE arasına Somaspor mağlubiyeti ile giren Hes İlaç Afyonspor, 19 Aralık'ta başladığı izni noktaladı ve devre arası çalışmalarına başladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hes İlaç Afyonspor, ligin ilk yarısının son maçında Somaspor'a 2-0 mağlup oldu. O maçtan sonra izne çıkan Afyonspor, devre arası kampı öncesinde bir hafta izin yaptı. İznini tamamlayan Afyonspor, bir araya gelerek çalışmalara başladı. İlk çalışmasını fitness olarak gerçekleştiren Afyonspor, özel bir salonda antrenman yaptı. Yüklemelerin başladığı Afyonspor, günde çift idman yapacak. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hes İlaç Afyonspor'umuz, sabah saatlerinde özel bir fitness salonunda gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı antrenmanla devre arası kamp çalışmalarına başladı" denildi. Afyonspor saha çalışmalarına Kocatepe Spor Kompleksi'ndeki antrenman sahalarında devam edecek.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı