Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda bayram yoğunluğu

AFYONKARAHİSAR- Antalya kara yolunda 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşandı.

AFYONKARAHİSAR- Antalya kara yolunda 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşandı. Polisler, kavşaklarda denetimlerini sürdürürken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde Afyonkarahisar- Antalya kara yolu ile dinlenme tesislerinde yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu, öğle saatlerinde arttı. Kavşaklarda önlem alan polisler, sürücüleri emniyet şeridini kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyardı. Yoğunluk nedeniyle zaman zaman trafik akışında yavaşlama oldu, hasarlı kazalar meydana geldi. İstanbul ve Ankara'dan Antalya'ya giden araçların kullandığı güzergahta "34" ve "06" plakalı otomobillerin yoğunluğu dikkati çekti.

Otomobiliyle yolculuk yapanlardan İbrahim Keskin, "Bayram tatilinin uzun olması nedeni ile vatandaşlar stres atmak ve tatil yapmak için tatile giderken yol da yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatili süresi uzun olduğunda bu yoğunluk yaşanıyor. Tatil kısa olduğu zaman bu kadar olmuyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı