'2'nci Marmaris Dövme Festivali'ne yoğun ilgi

BU yıl 2'ncisi düzenlenen "Marmaris Dövme Festivali', farklı ülkelerden ve Türkiye'den ünlü dövme sanatçılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

BU yıl 2'ncisi düzenlenen "Marmaris Dövme Festivali', farklı ülkelerden ve Türkiye'den ünlü dövme sanatçılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Marmaris'teki otelde 3 gün boyunca düzenlenen "Marmaris Dövme Festivali'ne geleneksel, gerçekçilik ve kara çalışma gibi çeşitli tarzlarda uzmanlaşmış 300 dövme sanatçısı katıldı. Özellikle Rusya ve Almanya'dan festivale gelen dövme sanatçıları arasında, Türkiye'nin farklı şehrinden alanında ünlü isimler de yer aldı. Dövme tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği festivalde canlı müzik performansları ve çeşitli etkinlikler de yapıldı. Katılımcılar, 3 gün süren etkinlikte tanınmış sanatçılara dövme yaptırma imkanı buldu. Ayrıca dövme sanatının farklı kategorilerinde de yarışmalar düzenlenerek, birinci olan usta dövmecilere ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

DHA

Genel Haberleri

DİTİB’e emanet edilen kurban vekâletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
Başkan Böcek ve Ailesinin Mal Varlığına İstanbul’dan El Koyma Kararı
Gladbeck'te Türkiye Camii'ne 11 Dönümlük Dev Arazi Kazandırıldı
Köln Başkonsolosu Al’dan HRI İnsani Yardım Derneği’ne iade-i ziyaret
Aksu'da huzur plajı açıldı