Senfoni Heyecanı Başlıyor

Senfoni Heyecanı Başlıyor

ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), uzun bir aradan sonra piyano konseriyle yeni sezona "merhaba" diyecek.

A+A-

ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), uzun bir aradan sonra piyano konseriyle yeni sezona "merhaba" diyecek.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.30'da gerçekleşecek konserde ADSO Orkestrası'nı şef Rengin Gökmen yönetecek. Piyano sanatçısı Emre Yavuz da solist sanatçı olarak sahnedeki yerini alacak.

Konserin ilk bölümünde sanatçı Emre Yavuz piyanosuyla dünyaca ünlü besteci Sergei Rachmaninov'un "3. Piyano Konçertosu'nu yorumlayacak, orkestra da piyanoya eşlik edecek. İkinci bölümde ise ADSO Orkestrası besteci Alexander Borodin'in "2. Senfoni'sini seslendirecek.

FOTOĞRAFLI

DHA

Bu haber toplam 317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. DHA ve İHA haberlerinden internet sitemiz sorumlu değildir. Ajans haberleri editör müdahalesi olmadan sitemizden otomatik RSS sistemiyle yayınlanır.