Saadet'ten AGC’ye ziyaret

Saadet'ten AGC’ye ziyaret

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin ve Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Muhammet Pişirici , Antalya’daki STK ve kurumları ziyarete devam ediyor.

A+A-
 Son olarak Belediye Başkan adayları Ersan Bilgin ve Ahmet Muhammet Pişirici, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konularda sohbet edildi ve görüş alış verişinde bulunuldu.
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, Antalya’nın geleceğini şekillendirmek, umutları büyütmek ve şehri Antalyalılarla birlikte yönetmek için bir araya geldiklerini belirtti.
 
Bilgin, seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında Antalya Gaeteciler Başkanı İdris Taş'ı bilgilendirdi. Özellikle Antalya’nın turizm gelirlerine rağmen yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekerek, bu sorunları çözmek için kararlı olduklarını ve Milli Görüş Belediyeciliği ile şehri dönüştüreceklerini ve seçilme halinde halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirtti. Ayrıca, Antalya’nın her kesimini kucaklayacaklarını ifade ettiler.
 
AGC Başkanı İdris Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, cemiyetin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu vurguladı. Başkan Taş, seçim sürecinde tüm adaylara başarılar dileyerek, önemli olanın Antalya'nın kazanması olduğunu belirtti. Bu açıklama, AGC'nin tarafsız bir platform olarak siyasi sürece objektif bir bakış açısıyla yaklaştığını gösterdi.

Bu haber toplam 731 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.