Rixos Premium Tekirova, 1 Nisan'da kapılarını yeni sezon için açtı

Rixos Premium Tekirova, 1 Nisan'da kapılarını yeni sezon için açtı

BÖLGENİN en iyi aile otellerinden biri olan Rixos Premium Tekirova, yenilenen alanları, ailelere yönelik özel etkinlikleri ile unutulmaz bir tatil kültürünü...

A+A-

BÖLGENİN en iyi aile otellerinden biri olan Rixos Premium Tekirova, yenilenen alanları, ailelere yönelik özel etkinlikleri ile unutulmaz bir tatil kültürünü misafirlerine yaşatmak için 2023 sezonuna kapılarını heyecanla açıyor.

Doğanın kalbinde, Tekirova'da yer alan Rixos Premium Tekirova, sahip olduğu doğal güzelliklerinin yanı sıra, aileler için hazırladığı festivaller, doğa severlere yönelik etkinlikler, Rixy Kids Club'ta minik misafirleri için hazırladığı yepyeni ve birbirinden eğlenceli aktiviteler ile her yaştan misafirin unutulmaz anılar biriktirebileceği bir tatil deneyimi sunuyor.

Rixos Premium Tekirova Genel Müdürü Tahir Altınkaya'da, "Yeni sezonda misafirlerimizi ağırlamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Misafirlerimize aileleri ile birlikte en iyi tatili yaşatmak için tasarladığımız yeni aile odalarımız ile bu sezonda da misafirlerimiz için yeni deneyimlerin kapısını aralıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Rixos Premium Tekirova, 1 Nisan'da kapılarını yeni sezon için açtı

DHA

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.