Özel çocukların mutlu günü

Özel çocukların mutlu günü

ANTALYA'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ve İl Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi'nin destek...

A+A-

ANTALYA'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ve İl Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi'nin destek verdiği "Sevginle Engel Yok Spor Kültür ve Sanat Şenliği" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Akdeniz Üniversitesi'nde gün boyu devam edecek şenliğe Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu ile Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürkan ve aileler katıldı. Festival öncesi yerde bulunan armut üzerine oturmaya çalışan Vali Yazıcı'nın arkasından yaklaşan özel bir çocuk, gözlerini eliyle kapatarak şaka yaptı.

Şenlik sırasında çocuklarla yakından ilgilenen destek veren kurumlara teşekkür eden Vali Ersin Yazıcı, "Özel çocuklarımızın özel anne ve babalarına birkaç şey söylemek istiyorum. Sizlerin yaşamış olduğu zorlukların farkındayım. Devlet olarak özel çocuklarımız için özellikle son 20 yılda önemli adımlar atıldı. Eğitim kurumları dışında size özel destek vermek adına büyük atılımlar yaptık. Hepsini fazlasıyla hak ediyorsunuz. Çünkü insan olarak aynı koşullarda yaşamanız gerekiyor. Sizler, anne ve baba olarak yaşamınızı normal devam ettiremiyorsunuz. Özel çocuklarımızın her daim yanında olmanız gerekiyor. Yaşamınızın ne kadar zorlaştığının farkındayım. Ancak, bunu kolaylaştırmak için her zaman emrinizdeyiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Özel çocukların mutlu günü

DHA

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.