Önce çocuklar sonra seçim

Önce çocuklar sonra seçim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı 2 çocuk, 2 torun sahibi Mesut Kocagöz, seçim çalışmaları sırasında çocukların sevgisinden enerji topluyor.

A+A-
 “Çocuklarımız yatağa aç girmeyecek” diye konuşan Kocagöz, önce onlara meyve dağıtıyor sonra anne ve babalarından oy istiyor.
 
Kepez İlçesi’nde kapı kapı dolaşan, gönüllere hitap eden CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, çocukları görünce seçim çalışmalarını adeta unutuyor. Ağlayan çocukları teselli eden, kucaklaşan Kocagöz, meyve dağıtarak onların sağlıklı beslenmesini istediğini dile getiriyor. Çocukların gönüllerini aldıktan sonra ebeveynleriyle projeleri hakkında konuşan Kocagöz, anne ve babalara söz veriyor.
 
KÜÇÜK PAZAR ESNAFININ ELİNİ ÖPTÜ
 
Kocagöz, “Beni seçtiğinizde Kepez’de çocuklarımız yatağa aç girmeyecek. Onların sağlıklı ortamda yaşayıp, sağlıklı beslenmesi bizim önceliğimizdir. Bu nedenle siz anne babalardan önce, çocuklarımıza söz veriyorum.” dedi.
Seçim çalışmaları sırasında pazar yerini gezen Kocagöz, en küçük Pazar esnafı 3. sınıf öğrencisi Nazlı’nın çalışkanlığını takdirle karşılayıp elinden öptü. Küçük esnaftan alışveriş de yapan Kocagöz ile Nazlı, herkesin alkışları arasında kucaklaştı.

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.