Öğretmenler depremzedeler için seferber oldu

Öğretmenler depremzedeler için seferber oldu

KAHRAMANMARAŞ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki ayrı depremin ardından Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğretmenler depremden etkilenen vatandaşlar...

A+A-

KAHRAMANMARAŞ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki ayrı depremin ardından Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğretmenler depremden etkilenen vatandaşlar için yardım ve destek çalışmalarına katıldı. Çalışmalara Bodrum Ukraynalılar Derneği de destek verdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilde hissedilen depremin ardından vatandaşlar, yardım kampanyası için Herodot Kültür Merkezi'ne akın etti. Kıyafet yardımları ise Bodrum Gençlik Merkezi'nde toplandı. Öğretmenler burada depremden etkilenen vatandaşlar için yardım ve destek çalışmalarına katıldı. Çalışmalara destek veren Vedat Türkmen İlkokulu Matematik Öğretmeni Nurullah Özden, "Elimizden ancak bu geliyor. Gönül isterdi ki orada da bulunalım. Eğer mümkün olursa oraya da gideriz" dedi.

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ayşe İntaş ise "Kendimiz buradayız ama yüreğimiz depremzedelerle. Çok çok büyük bir afet yaşadık, çok üzgünüz. Canla başla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir günde dayanışma için buradayız" ifadelerini kullandı.

UKRAYNALILAR DA DESTEK VERDİ

FOTOĞRAFLI

Öğretmenler depremzedeler için seferber oldu

DHA

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.